• Welkom
    Bij A. van Essen Rijschool

Rijschool van Essen Bovensmilde


Het lesgeven is weer begonnen.
Voor nieuwe aanmeldingen hanteer ik starten op basis van aanmelddatum.
Dus heb je de planning om dit jaar je rijbewijs te halen meld je dan op tijd aan om wachten te voorkomen.

Ik neem de gezondheid van mijn eigen gezin en mijn leerlingen zeer serieus. Vandaar ook dat we geen risico nemen waar dit vermeden kan worden.


Op zoek naar kwaliteit in Bovensmilde, Hoogersmilde, Appelscha, Smilde, Assen, Witten, Hooghalen of Zuidvelde? Stop dan met zoeken, want bij Rijschool van Essen zit je goed! Al jarenlang het adres voor gewoon een goede rijopleiding!

Mijn naam is Arne van Essen en bij mij sta je als leerling op de eerste plaats. Je rijbewijs halen is iets wat je maar één keer in je leven doet. Mijn rijlessen sluiten aan op wat jij kunt. En samen zorgen we er voor dat het niet alleen heel erg leerzaam is. Maar ook gewoon heel erg leuk!


Al vanaf je 16e kun je een start maken met je rijbewijs door aan de theorie te beginnen. Ben je 16½ dan mag je plaats nemen achter het stuur en praktijklessen volgen. Vanaf je 17e mag je examen doen en rijden met je coach. En tot slot op je 18e alleen op pad.

Meld je snel aan

en ik zorg er voor dat je een leuke en goede opleiding krijgt.

AANMELDEN


Theorie-Shop

Online, interactief leren, boeken en USB's kopen om je zo voor te bereiden op het theorie-examen. Bestel alles wat je nodig hebt voor het halen van je theoriecertificaat voordelig.

Ga naar de webshop

Kun je wel wat extra hulp gebruiken? : Vraag naar de individuele en groepslessen.


meer dan
0
samen meer dan
0